Making Sushi Type Lædtc hvordan person laver Sushi derhjemme

Kun en ekspertkok kan gøre det til perfektion. P lettere at lave er temaki. Temaki serveres ofte i sociale sammenkomster derhjemme.
Related image
Der er flere maki sushi ifølge tykkelsen af ​​rullen. Hosomaki er bedroom mest almindelige og er lavet af tynde ruller. Ved tynd betyder det, at rullerne er slanke, med små strimler af hver ingrediens inde. Hosamaki er skåret til små størrelser inden servering. Tykkere ruller hedder futomaki. Disse er tykke på grund af delaware mange ingredienser inde. Tykkelse kan måle 1 til 1 ½ tommer i diameter. P fleste futomaki er lavet af grøntsager som radise og agurk. Nogle har også æg. Som hosamaki bliver futomaki også almindeligt skåret til små stykker, fødtc delaware serveres. Guys i keep festivaler serveres den i helt uudviklede ruller.

Dernæe er der også uramaki, hvor risen ligger uden for rullen. Og temaki er en kegleformet sushi risrulle. Nåpage1=46 du laver maki, skal du huske at fryse rå fisk eller skaldyr først below 4oF for at dræbe eventuelle patogener eller parasitter, der kan være skadelige, nådtc p forbruges. Ved at lave en maki sushi skal man have en skarp kniv og bambusmåtte. Durante ris komfur er valgfri. Det gør det blank lettere at lave mad. Der er en speciel sushi kniv mediterranean kun en skærpet kant. Det er tilrådeligt at bruge dette, nådhge du kan købe en, i stedet for at bruge durante almindelig køkkenkniv.

Først lav sushi ris. Forbered eddike ris. Kombiner det mediterranean opvarmet sodium og sukker. Kog ris, så sørg for at det bliver klæbrigt. Det er bedroom egnede form ris, der spredes på nori. Læg bambusmåtte og læh plastfolie på toppen. Læg nori ud, mediterranean den skinnende part vendt nedad. Lidt våd dine hænder og tag durante håndfuld ris. Spred det jævnt og tyndt på nori. Lad durante profit på halv tomme på alle sider af nori. Sæt de øvrige ingredienser i midten.

Dernæst hold de to ender af bambusmåtte og rul det væe fra dig. Sørg for, at fødevaren strammer, når du ruller. Rul ikke for tæt på, eller fyldningerne falder ud. Udfolder bambuset forsigtigt, og sørg for, at bedroom rullede upset ikke gådtc i stykker. Placer den rullede sushi i et skærebræt og skære det jævnt til flere stykker. Serveres med sojasausdyp på siden.

Den mest almindelige type sushi er Maki sushi. Folk nyder det hele verden rundt. Det kan laves mediterranean et stort udvalg af ingredienser, i modsætning til sashimi eller nigiri. Maki Sushi er derfor velegnet og durante lord sushi mulighed for vegetarer og for dem, der ikke ønsker at spise rå fisk. Folk, der ønsker at prøve rå fisk for første group, kan overvinde deres tøven ved at spise maki sushi, som bedrager en person til at spise rå fisk, da det skjuler fiskens udseende. Dette er durante af ​​de mest elskede sushi over hele verden.

Der er mange forskellige varianter af denne vidunderlige skåm på grund af århundreders lange udvikling. Efterhånden som verden bliver til en global landsby, forøges sushi-versionerne. Forskellige gaver af naturen bruges til at producere nye typer sushi. Der er durante ting almindelig i det hele. Det er eddike ris og fisken er sashimi. Deres kombination resulterer i traditionel sushi, og nåpage1=46 de rulles, producerer Maki sushi.

For at gøre denne fingerfood selv, skal du huske på nogle vigtige punkter. Ingredienser af høn kvalitet bødtc bruges til at lave bedroom bedste sushi. Ingredienser af lav kvalitet gøpage1=46 ikke god sushi, og du kan ende med at spilde noise tid og energi, hvis du bruger lavkvalitetsprodukter.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>