Skönhetskliniken

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi är en klinik som utför det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. Hos oss på vår klinik arbetar legitimeradebehandlare som behandlar områdena botox, fillers och behandling av microtoxin och bodysculpting. Våra behandlare ärhandplockade för deras breda kunskap och moderna perspektiv på behandlingar inom beauty.Göteborgs bästa skönhetskliniker – Thatsup
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom områdena fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.
Vi vill alltid att du ska trivas med ditt besök och din behandling som du gör på vår klinik. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett alternativ för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg.

Filler Göteborg
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika skönhetskliniker inom Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, men som inte är certifierade. Vi erbjuder legitimerad behandlingspersonal som behandlar ditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg www.gotaklinik.se.
Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyrasom är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
Våra erfarna personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom en rad olika områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vi vill alltid kunna ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.

BästaBotox i Göteborg
På vår skönhetsklinik i Göteborg erbjuder vi även Botox. Botox är ett toxin som man behandlar med oftast i ansiktet för att påverka olika områden och ändra musklernas form, men kan även användas för svettbehandling på olika områden av kroppen. Under de senaste åren har botox behandlingar som innebär lyft ökat i popularitet på skönhetskliniker Stockholm, skönhetskliniker Göteborg och i övriga städer. Botox behandling med lyft för ögonbryn, läppar och mungipa har varit speciellt efterfrågat på vår skönhetsklinik i Göteborg.
Botox är användbart till mer saker än endast skönhet. Botox behandlingar har visat sig vara effektiva mot fler muskelområden än ansiktet. Botox är bra mot exempelvis huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i muskler som är överspända. En vanlig behandling som vi får göra på vår skönhetsklinik är exempelvis botox i pannan som gör att dina muskler slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till symptom som migrän.

Ansiktsbehandling Göteborg
Förutom våra behandlingar med botox och fillers, behandlar vi hela ditt ansikte på vår skönhetsklinik Göteborg med microtoxin. En microtoxin behandling kan motverka skönhetsfel, ge ansiktet ett lyft eller för att motverka synliga åldersförändringar för att välja några utav skälen till en behandling på en skönhetsklinik. Främst använder vi oss av microtoxin för att rengöra ansiktet och behandla huden med små doser av botox för att släta ut förekommande rynkor som stör profileringen. En ansiktsbehandling på vår klinik ger en noggrann rengöring av dina porer, ökad stimulans i ditt ansikte och en finare lyster för att nämna några av fördelarna med en ansiktsbehandling hos oss. Efter en ansiktsbehandling på vår skönhetsklinik minskar dina porer och din hy stärks och får ett märkbart lyft med ett vackert ”glow”.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>