Vad är kontorshotell för något?

De flesta människor vet förmodligen vad ett kontor är för något men vad är ett kontorshotell? Ett kontorshotell är simpel sagt ett kontor där du som företagare kan hyra en eller flera kontorsplatser i ofta ett öppet kontorslandskap eller ett eget kontorsrum.

 

Fördelar med kontorshotell

Fördelarna med kontorshotell är många, den främsta fördelen är enligt oss att man får möjligheten till ett kontor efter sina behov, därför är det populärt hos nystartade småföretag som vanligtvis inte har råd eller behov av ett stort kontor. Då väljer man ofta att istället hyra in sig hos ett kontorshotell som är en mer flexibel och optimal lösning för mindre företagare. Men även för de större företagen så kan faktiskt kontorshotell vara en väldigt flexibel lösning, speciellt om man har anställda som är utspridda runt om i landet vilket gör att man slipper betala för kontorsytor i flera olika städer. Då kan alltså de anställda utgå ifrån dessa kontorshotell och sköta allt arbete i en optimal miljö trots att man inte befinner sig i företagets huvudkontor.

Vanligtvis erbjuder även kontorshotell olika former av mötesrum som går att boka, perfekt för olika former av kundmöten eller interna möten inom företaget. Vi får inte glöma bort att de också kan vara både roligare och lönsammare att hyra en kontorsplats på ett kontorshotell Östermalm än att hyra en egen lokal. Vi är ju trots allt sociala varelser och då kan det bli lite ensamt som egenföretagare att sitta hemma själv eller på ett eget kontor och jobba. På ett kontorshotell kan du istället träffa och möta nya människor varje dag som ofta är lika drivna och intresserade av företagande som du. Detta gör att du ständigt får nya kontakter och utökar ditt nätverk samtidigt som du jobbar. Den sociala aspekten är alltså en av de större fördelarna med att hyra in sig på ett kontorshotell Östermalm.

 

Om du driver ett nystartat företag och är på jakt efter ett kontorshotell så är det faktiskt viktigt att du inte väljer ett kontor som du inte har råd med (Ganska simpelt). Det är trots allt lättare att skaffa höga utgifter istället för intäkter under uppstartsfasen av ditt företaget. Att hyra lokaler kan vara riktigt dyrt, speciellt i Stockholm och ju mer centralt ditt kontor ligger. Därför tycker vi att det är klokare att satsa på både ett billigare kontor som ligger lite längre från city med bra tillgång till buss, tunnelbana och annan kollektivtrafik så att man snabbt kan ta sig runt när man behöver det.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>