Vad är SUP?

SUP står för StandUpPaddleboardoch är enfluga som har blivit mycket uppmärksammad i Europa och särskilt i Sverige. Paddleboard gårtillväga att utövaren står på en speciell surfingbräda och paddlar sig framåt med en paddel.
Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du bruka din paddle i de flesta vattentyper och drag. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din paddleboard, beroende på vattnet som du har din paddleboard i.
SUP PaddleboardSUP Rider Samui – Taling Ngam, Koh Samui
Det viktigaste för SUP är att välja enbra paddleboard. Det gör stor skillnad i användandet av StandUpPaddle om du har valt en paddleboard som passar perfekt för din SUP aktivitet. SUP är tillgängliga i två olika varianter. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddle board är tillverkad för högre hastighetskompetens, har ett starkare glid och är bättre att ha om du vill undvika att fylla upp din paddleboard varje gång och kan komma ut i vattnet snabbare. Skillnaden med en uppblåsbar SUP är att den är smidig att förvara och att den är lätt att ta med och prova på nya vattentyper dit du rest https://stockholm-sup.se/.
Vad är SUP Yoga?
Det finns olika typer av SUP och med den specialdesignade paddleboard finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd på paddelbräda. Fenomenet SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.
StandUpPaddle Stockholm
SUP är väldigt populärt i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddle Stockholm runt. SUP är en träningsform som passar både unga och gamla och som skapat en kul träningsform och aktivitet att göra när det är skinande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är StandUpPaddleboard något som passar för både nybörjaren och experten.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>